Κλειδαριές Ασφαλείας CISA Ap3s by Cisa

Ένας εξαιρετικός κύλινδρος της εταιρίας Cisa Ap3s

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου κυλίνδρου είναι ότι διάθετει προστασία αντιγραφής από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Ο κύλινδρος διαθέτει σύστημα anti picking και anti pumping καθώς και ενίσχυση στην κάτω πλευρά του που τον καθιστά στις υψηλότερες βαθμίδες ασφαλείας.

Το προφίλ του κλειδιού είναι πατενταρισμένο και αντιγράφεται μόνο στην Doorservice.

Cisa

Η εταιρεία Cisa  για περισσότερο από δύο αιώνες μας εξασφαλίζει τις πιο ασφαλείς κλειδαριές της αγοράς.

Ένα από τα σπουδαιότερα τελευταία μοντέλα της, είναι το σύστημα ασφαλείας με  κύλινδρο Cisa Ap3s.Η προστασία του κλειδιού επιβεβαιώνεται με την πιστοποίησή του και με την κάρτα ιδιοκτησίας . Τα κλειδιά αντιγράφονται από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους με την επίδειξη της κάρτας.

Διαθέτει έναν ατσάλινο πυρήνα ορατό ακόμα και όταν ο κύλινδρος βρίσκεται πάνω στην πόρτα. Το σύστημα αυτό, το οποίο ονομάζεται κύλινδρος-σφραγίδα, παρέχει υψηλή αντοχή στην θραύση καθώς επίσης και στην προσπάθεια αφαίρεσης της κλειδαριάς.

Ένας μεγάλος αριθμός πίρων μικρών διαστάσεων και τοποθετημένων ακτινικά τον καθιστούν άφθαρτο στην προσπάθεια διάρρηξης με αποτύπωση ή κερί καθώς επίσης και ανθεκτικό σε όποια κρούση.

Τα κλειδιά τα οποία συνοδεύουν κλειδαριές με κύλινδρο Cisa Ap3s κατασκευάζονται με πολύ μεγάλη ποικιλία συνδυασμών και επίσης αντίγραφα έχουν δυνατότητα να κατασκευάσουν μόνο πιστοποιημένα άτομα και όλα τα κλειδιά είναι κωδικοποιημένα.

Όλοι αυτοί οι λόγοι έχουν οδηγήσει στην επιλογή κυλίνδρων Cisa Ap3s σε πόρτες σημαντικών κτιρίων, όπως εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία και επιχειρήσεις.

Εδώ και δυο αιώνες η εταιρία Cisa ασχολείται με Κλειδαριές.

Η τεχνογνωσία που διαθέτει την έκανε ικανή να δημιουργήσει την μοναδική Κλειδαριά με διπλό καταπέλτη Cisa Revolution και κίνηση με γρανάζια.

Διατίθεται σε όλα τα μοντέλα για αντικατάσταση της παλιάς κλειδαριάς στην θωρακισμένη πόρτα σας.

Back to top